Frans-Roger logo
Frans-Roger

Over ons

Vroeger

1966

Frans-Roger gaat van start in een atelier in de Lakenmakersstraat in Mechelen. Oprichters Frans Opdebeeck, Roger Van Hummelen en Jozef Van Camp spitsen zich toe op het herwikkelen of bobineren van kleine elektrische motoren.

1973

Frans-Roger verhuist naar de huidige werkplaats aan de Hombeeksesteenweg. Het bedrijf gaat zich ook meer toeleggen op collectormotoren, DC-motoren en de verkoop van standaardmotoren.

2003

Medewerkers Jan Kerssebeeck, Benny Dendas en Rudy Van Camp zorgen als nieuwe zaakvoerders voor een hedendaagse aanpak binnen Frans-Roger. Een jaar later komt ook het gebouw met het atelier in hun eigendom.

2012

Medewerker Benny Dendas verzorgt het technische gedeelte terwijl Jan Kerssebeeck het administratieve voor zijn rekening neemt. Samen zorgen zij voor een vlotte werking binnen de firma.

2019

Jan Kerssebeeck gaat op welverdiend pensioen. Niels Dendas, zoon van Benny, neemt Jans aandelen over en stapt mee in de zaak.

Frans-Roger - Elektrische aandrijvingen - Mechelen - Over ons
Frans-Roger - Elektrische aandrijvingen - Mechelen - Over ons

Toekomst

Vandaag en morgen wordt er blijvend geïnvesteerd in een modern machinepark. Frans-Roger doet er alles aan om de sector op de voet te volgen. Zo spelen elektronica en informatica steeds een belangrijkere rol. Frans-Roger volgt deze evoluties op de voet met regelmatige bijscholingen en updates van het aanbod producten en diensten. Zo krijgt u steeds de beste oplossing voor uw aandrijfsystemen.

Het team

Bij Frans-Roger staan vandaag Benny en Niels Dendas aan het roer. Deze tandem van vader en zoon stuurt een enthousiast team van 7 medewerkers aan. Alle technici zijn opgeleide specialisten met aandacht voor nauwkeurigheid en die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Voor het materieel werkt Frans-Roger samen met vooraanstaande merken. Verschillende producenten en leveranciers hebben reeds hun vertrouwen in Frans-Roger bevestigd door met het bedrijf een exclusiviteitscontract te sluiten voor de hele Benelux.

Frans-Roger is na meer dan 50 jaar in het vak nog steeds een bloeiende onderneming die haar klanten een sluitende dienstverlening biedt. De gedrevenheid van het huidige team verzekert dat u ook in de toekomst zal genieten van het werk van een goed geoliede machine.