top of page

Herstellingen & Onderhoud

Reken op Frans-Roger wanneer u een probleem hebt met een elektrische aandrijving of elektrische motor. Wij helpen u snel en efficiënt met alle elektrische en mechanische herstellingen.


De meeste herstellingen kunnen wij ter plaatse uitvoeren. Maar het is evenzeer mogelijk voor ons om de aandrijving of elektromotor te demonteren en mee te nemen naar onze werkplaats. Hier beschikken wij over alle nodige voorzieningen om elk mogelijk probleem op te lossen. Wij houden alle courante onderdelen in voorraad, zodat wij altijd het juiste wisselstuk beschikbaar hebben. Na elke herstelling balanceren en testen we de motor of aandrijving uitvoerig op een van onze proefbanken.

Wij kunnen ook instaan voor het herwikkelen of bobineren van uw aandrijving, en voeren uitgebreide revisies en ander onderhoud uit (op gezette tijden of wanneer nodig).

Voor elke herstelling, in onze werkplaats of in uw onderneming, kan u rekenen op een professionele houding, vakkennis en ervaring. U krijgt perfecte resultaten met een persoonlijke service.

Voor dringende reparaties voorzien wij een 24/7-service, zodat uw productieverlies tot een minimum wordt beperkt.

PARTNERS

Logo-Faurndau.png
omec.png
Control_Techniques_Logo.png
bottom of page