top of page

Over ons

Bij Frans-Roger staan vandaag Benny en Niels Dendas aan het roer. Deze tandem van vader en zoon stuurt een enthousiast team van 7 medewerkers aan. Alle technici zijn opgeleide specialisten met aandacht voor nauwkeurigheid en die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Voor het materieel werkt Frans-Roger samen met vooraanstaande merken. Verschillende producenten en leveranciers hebben reeds hun vertrouwen in Frans-Roger bevestigd door met het bedrijf een exclusiviteitscontract te sluiten voor de hele Benelux.

Frans-Roger is na meer dan 50 jaar in het vak nog steeds een bloeiende onderneming die haar klanten een sluitende dienstverlening biedt. De gedrevenheid van het huidige team verzekert dat u ook in de toekomst zal genieten van het werk van een goed geoliede machine.

Toekomst

Steeds de beste oplossing

Vandaag en morgen wordt er blijvend geïnvesteerd in een modern machinepark. Frans-Roger doet er alles aan om de sector op de voet te volgen. Zo spelen elektronica en informatica steeds een belangrijkere rol.

 

Frans-Roger volgt deze evoluties op de voet met regelmatige bijscholingen en updates van het aanbod producten en diensten. Zo krijgt u steeds de beste oplossing voor uw aandrijfsystemen.

Nieuwe zaakvoerder Niels Dendas aan het roer.

Onze reis

1966

OPRICHTING FRANS-ROGER BV

Frans-Roger gaat van start in een atelier in de Lakenmakersstraat in Mechelen. Oprichters Frans Opdebeeck, Roger Van Hummelen en Jozef Van Camp spitsen zich toe op het herwikkelen of bobineren van kleine elektrische motoren.

1973

NIEUWE LOCATIE IN MECHELEN

Frans-Roger verhuist naar de werkplaats aan de Hombeeksesteenweg. Het bedrijf gaat zich ook meer toeleggen op collectormotoren, DC-motoren en de verkoop van standaardmotoren.

IMG_1776_edited.jpg

PARTNERS

Logo-Faurndau.png
omec.png
Control_Techniques_Logo.png
bottom of page